RAVINTOVALMENNUS HINNASTO

RAVINTOVALMENNUS PALVELUT JA HINNASTO

RAVINTOANALYYSI 49€ (sis.alv.24%)

Ravintoanalyysissä selvitetään sinun ruokavaliosi ravintopäiväkirjan avulla. Ravintopäiväkirjaa täytetään noin viikon verran. Ravintoanalyysin perusteella saat tiedon siitä mitä todella syöt (ateriarytmi, annoskoot, kuidut, herkut, sokerit, energian saannin ja energiaravintoaineiden jakaumat; rasvat, hiilihydraatit, proteiinit suhteessa ravintosuosituksiin)

Ohjeet ja kirjallisen palautteen analyysistä saat sähköisesti tai tarvittaessa postitse ( hintaan lisätään postituskulut). Ei sisällä henkilökohtaista tapaamista, eikä ruokavalio ohjausta.

Analyysin jälkeen mahdollisuus ostaa ruokavalio-ohjaus hintaan 59€ (sis. 1xtapaaminen 60min, ruokavalio-ohjaus tavoitteesi mukaan)

 YKSILÖLLINEN RAVINTOVALMENNUS (4vkoa) 95€ /ETÄVALMENNUS 89€ (sis. alv. 24%)

Ravintovalmennus on yksilöllistä ja henkilökohtaista asiakkaan tarpeiden mukaan. Ravintovalmennus sopii erityisesti silloin, kun näet tarpeelliseksi perehtyä ruokavaliosi terveellisyyteen, liikunnan tueksi tai esimerkiksi elämäntapamuutoksissa.

Sisältää alkukartoituksen 20min, 1x TAPAAMINEN 60min,Ruokapäiväkirjan analysointi (ateriarytmi, annoskoot, kuidut, herkut, sokerit, energian saannin ja energiaravintoaineiden jakaumat; rasvat, hiilihydraatit, proteiinit.) Ravitsemukselliset ohjeet ja muutosehdotukset. Käytännön ohjeet aina ostoksista ruoanvalmistukseen.  1 X SEURANTA esim. kk.n päästä (sähköpostilla tai puhelimitse)

RAVINTOVALMENNUS HYVÄ OLO (kesto 3-6kk) 89€/kk / ETÄVALMENNUS 79€/kk

Tämä ravintovalmennus sopii erityisesti elämäntapamuutoksissa. Valmennuksen aikana opettelet terveellisen ruokailun salat pienin muutoksin. Sisältää alkukartoituksen lisäksi kolme tapaamista (yksi tapaaminen kestoltaan 60min)

Ruokapäiväkirjan analysointi (ateriarytmi, annoskoot, kuidut, herkut, sokerit, energian saannin ja energiaravintoaineiden jakaumat; rasvat, hiilihydraatit, proteiinit.)

Ravitsemukselliset ohjeet ja muutosehdotukset

Käytännön ohjeet aina ostoksista ruoanvalmistukseen

Toinen ja kolmas tapaaminen suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tarkistetaan tavoitteet, miten ruokavaliomuutokset ovat lähteneet käytännössä toimimaan. Mikä on seuraava askel.

Ravintovalmennus on kokonaisvaltainen muutos kohti terveellisiä ruokatottumuksia, askel kerrallaan. Jos elämäntavoissa on paljon muutettavaa, on onnistuminen huomattavasti todennäköisempää, kun muutoksia tehdään 2-3 asiaa kerrallaan. Hyvin harva meistä jaksaa kauaa noudattaa valmiiksi painettua, totutusta poikkeavaa ruokavaliota. Valmennuksessa tehdään ravinto-analyysi ruokapäiväkirjasi pohjalta ja lähdetään muuttamaan ruokavaliotasi vähän kerrallaan. Ei nälkäkuuria, eikä taikatemppuja.

Mitä valmennuksella saavutetaan?

Ravintovalmennus ei ole pikadieetti- Et saa valmiiksi painettua ruokavaliota, vaan juuri Sinulle sopivan, nykyisistä ruokatottumuksistasi muokatun, kulutustasi, terveydentilaasi ja tavoitteitasi vastaavan ohjeistuksen. Tavoitteena on valmentaa sinusta oman ruokavaliosi asiantuntija. Opit kuuntelemaan kehoasi, tiedät, mitä ruokakaupassa valitset, ja mitä lautasellasi kuuluu olla, jotta voit hyvin ja onnistut tavoitteissasi.


OTA YHTEYTTÄ JA ALOITA HYVINVOINTI

trainingheidi@gmail.com

044 300 04801Heidi Itkonen / Y-2133934-5 / Varkaus