KUKA OLEN....

Olen Heidi. Perheen äiti, lisäksi palvelija yhdelle koiralle ja kahdelle pupulle.  Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja ja ravitsemus alan osaaja. Olen opiskellut ravitsemustieteitä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa Kuopiossa. Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut Savonlinnan ammattiopistosta v. 2008. Koulutettu hieroja on rekisteröity ja lailla suojattu ammattinimike.
Tämän ammatin harjoittajat ovat terveydenhuoltoalan ammattihenkilöitä ja kuuluvat pakollisen potilasvakuutuslain piiriin.


Liikunta on iso osa minun arkea. Oma ja  toisten ihmisten hyvinvointi on minulle tärkeää, joten haluan tarjota hyvää oloa myös muille. 

Training Heidin palveluhin kuuluu yksilöllisiä ravintovalmennuksia sekä ravintoluentoja yrityksille ja yhteisöille. Tulossa myös verkkovalmennuksia.

Lisäksi teen klassista hierontaa ja intialaista päähierontaa yhteistyökumppanini tiloissa Ole.Fit.llä Varkaudessa. Ravintovalmennusta ja hierontaa teen terveysliikunnan opiskelujeni ohessa, joten aikojen suhteen kannattaa olla ajoissa liikenteessä.

 Terveellinen ja oikeanlainen ravinto on avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen niin töissä kuin vapaa-ajalla. Koe itse Heidi Itkonen / Y-2133934-5 / Varkaus